Select Page

اقامت دانمارک

 

هم وطنان عزیزی که قصد مهاجرت یا ادامه تحصیل به دانمارک را دارند می توانند با در خواست گرین کارت دانمارک برای ۲ سال ویزا بگیرند. این ویزا بعد از ۲ سال قابل تمدید برای ۳ سال دیگر است.

اقامت دانمارک

هم وطنان عزیزی که قصد مهاجرت یا ادامه تحصیل به دانمارک را دارند می توانند با در خواست گرین کارت دانمارک برای ۲ سال ویزا بگیرند. این ویزا بعد از ۲ سال قابل تمدید برای ۳ سال دیگر است. لازم به ذکر است متقاضیانی که موفق به اخذ این وریزا می شوند می توانند در سایر کشورهای عضو اتحادیه اروپا نیز اقامت داشته باشند.

برای درخواست این ویزا متقاضیان می بایستی حداقل امتیاز لازم با توجه به سن، سطح تحصیلات، رشته تحصیلی، سوابق کاری و … کسب کنند.

 

هزینه طرح گرین کارت دانمارک

هزینه طرح گرین کارت دانمارک متناسب با نوع پرونده به صورت زیر است:

  • Greencard scheme 6.850 DKK
  • Greencard scheme, dispensation from lapse 3.250 DKK
  • Greencard scheme (Extension) 3.250 DKK

لازم به ذکر است که این هزینه ها تنها مختص به بررسی پرونده توسط اداره مهاجرت است.

 

برای پرداخت هزینه اقامت دانمارک مراحل زیر را طی فرمایید:


۱-
پرداخت مبلغ ريالي (واريز آنلاين از طريق درگاه بانك، يا كارت

به كارت و یا پرداخت در محل)

۲-ثبت سفارش از طريق فرم “ثبت سفارش و ارسال مشخصات پرداخت”

خواهشمند است در پر کردن فرم ثبت سفارش، حتما شماره تماس و ایمیل خود را به درستی وارد نمایید.  فاکتور سفارش شما بلافاصله پس از ثبت سفارش به آدرس ایمیل شما ارسال می گردد. همچنین در صورت بروز مشکل در پرداخت از طریق شماره تماس با شما ارتباط بر قرار خواهد شد.